Серце, віддане дітям

Серце, віддане дітям

26 вересня на педагогічному факультеті відбувся святковий захід, приурочений 95-річчю від дня народження Василя Олександровича Сухомлинського. У ньому взяли участь студенти 2-5-х кусів спеціальностей «Початкова освіта», «Дошкільна освіта» і «Музичне мистецтво».

У цей день було представлено різноманітні цікаві заходи, присвячені пам’яті видатного педагога. Студенти представили публіці сцени з життя (21-ДО, 43-Пі/Пв групи), інсценізували казки В.О.Сухомлинського (22-Пінф, 23-Пі/Пв, 51-ДО групи) та інші твори педагога (53-Па група). Найкреативніші підготували презентацію про життя і творчість великого Вчителя (42 П-інф. група). Студенти третього курсу зробили цікаві та інформативні стінгазети, присвячені Василю Сухомлинському. Урочистий захід організували викладачі кафедри педагогіки та методик дошкільної і початкової освіти. Особливо хочеться відмітити Вікторію Вікторівну Федорчук, Олену Миколаївну Дутко, Інну Юхимівну Лебідь, Наталію Григорівну Каньосу, Наталію Валеріївну Бахмат і Галину Броніславівну Тришневську, які зуміли провести свято на найвищому рівні.

Аудиторія реагувала на виступи студентів бурхливими оплесками. Ми наче поринули у роки, коли жив і творив В.Сухомлинський, дізнались про те, яким нелегким був його життєвий шлях зі злетами і падіннями. Найбільше глядачам запам’ятався фінальний акорд – пісня, слова і музику до якої написали студенти 26-М* групи спеціальності «Музичне мистецтво». Такий музичний подарунок викликав багато щирих емоцій у всіх присутніх і став яскравим підсумком усього свята!

 

Ольга Крет, студентка 42 П-інф. групи

педагогічного факультету