День відчинених дверей

День відчинених дверей

День відчинених дверей у нашому університеті відбувся 30 жовтня, зібравши чимало майбутніх абітурієнтів. Захід розпочався з презентації факультетів вишу. Учнівська молодь мала змогу поспілкуватися з керівництвом та викладачами факультетів. На першому поверсі головного корпусу на великих екранах транслювалися відео-презентації про діяльність університету, зокрема й різних факультетів. Найбільш цікаво були змонтовані відеоролики про факультет фізичної культури, історичний факультет та факультет української філології та журналістики.

Учні шкіл та гості відвідали музей історії університету. Далі події перенеслись до актової зали університету. Іван Михайлович Конет, проректор з наукової роботи розповів абітурієнтам про особливості навчання у нашому виші. Ольга Володимирівна Тітенюк, заступник директора Кам’янець-Подільського міського центру зайнятості, та Віталій Аркадійович Поліщук, спеціаліст центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді поділилися з учнями досвідом з вибору професії.

Далі перед потенційними студентами виступили співочі таланти університету, дві команди КВН (природничого та фізико-математичного факультетів), університетська команда зі стріт воркауту.

Насамкінець учнівська молодь познайомилася з факультетами, відвідала відкриті заняття провідних викладачів, на яких змогла відчути себе справжніми студентами бодай на одну пару.

Сергій Швець, студент ІІ курсу

факультету української філології

та журналістики (спеціальність “Журналістика”).

Фото: Олексій Уманець