Оберіть найкращу статтю з грудневих випусків газети!

Оберіть найкращу статтю з грудневих випусків газети!

Дорогі читачі газети “Студентський меридіан”!

За останні півроку у нашому часописі відбулося чимало новацій. Ми намагаємося робити газету максимально цікавою саме для Вас. Для того, щоб редколегія газети могла краще зрозуміти Ваші смаки і вподобання, пропонуємо обрати найкращого автора, який опублікував свій матеріал у грудневих випусках “Студентського меридіану” (№1772 і №1773) та “Студентського меридіану online” (№14 та №15).

Впродовж 4 січня – 4 лютого 2014 року на сайті нашої газети https://meridian.kpnu.edu.ua відбуватиметься голосування за найкращий матеріал грудня 2013 року. Залишіть свій “лайк” та обов’язково зробіть репост на сторінці нашого сайту, щоб віддати голос у підтримку улюбленої статті. Кожен окремий “лайк” з репостом, залишений за допомогою соціальних мереж facebook, vk.com, twitter, google+, буде зарахований як 1 бал. Усі статті, опубліковані в газеті за грудень 2013 року, Ви маєтимете можливість прочитати безпосередньо на сайті.

Переможець, публікація якого набере найбільшу кількість балів, отримає подарунок від головного редактора.

Увага! До 4 січня 2014 триватиме верстка випусків “Студентського меридіану” №1773 (за 31 грудня) та “Студентського меридіану online” (№15 за 31 грудня). У Вас є чудова можливість надіслати свій матеріал на редакторську скриньку, щоб взяти участь у змаганні. Слідкуйте за новинами на сайті!

Ольга Комарова,
гол. редактор газети