Соковиті пейзажі художниці Ірини Мельник

Соковиті пейзажі художниці Ірини Мельник

Будучи завжди небайдужою людиною до мистецтва, я просто не могла оминути своїм поглядом картини цієї молодої художниці. Яскраві та соковиті пейзажі, неначе заманюють у свої тенета, тим більше, що у полотнах написаний такий рідний і натхненний Кам’янець.

Ірина Мельник народилася у Кам’янцi-Подiльському у 1990 році. Ще з дитинства її вабило покликання художника – приносити красу у цей мінливий, сірий, прагматичний світ. Спершу навчалась у місцевій художній школi у класі художника С.С. Брензея. Пізніше стала студенткою Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка спеціальності «Образотворче мистецтво».

Ірина надає перевагу живопису, вико-ристовує рiзнi технiки, прагне знайти власну – декілька робіт вже виконала на фактурному тлi, в т.ч. і свою дипломну роботу. Ірина признається, що цікавиться авангардним мистецтвом. Художниця любить працювати з аквареллю, олійними фарбами, акрілом та пастеллю.

Перегляньте обов’язково її роботи – і Ви зрозумієте, що у написанні квітів та пейзажних етюдів дівчина є справжнім профі.

Ольга Комарова,

гол. редактор газети