Не впустіть свій шанс стати стипендіатом!

Не впустіть свій шанс стати стипендіатом!

Шановне студентство!

Дозвольте проінформувати Вас про відкритий конкурс на здобуття Стипендії імені Лейна Кіркланда в 2014/15 навчальному році, що його оголосила Польсько-Американський Фонд Свободи і Фонд Освіта та Демократія для кандидатів з України, Білорусії, Росії, Молдови, Грузії, Вірменії, Азейбарджану й Казахстану.

Кінцевий термін подання заявок – 1 березня 2014 р.

Програма передбачає двосеместрове навчання у вищих навчальних закладах Польщі та дво-чотиротижневе професійне стажування в державних або приватних установах і організаціях.

У конкурсі можуть брати участь особи віком до 35 років (в обґрунтованих випадках – до 40), які володіють польською або англійською (за умови обрання кандидатами конкретних навчальних курсів, що читатимуть англійською; достатнім уважатиметься пасивне знання польської мови), з дворічним професійним досвідом: експерти, політики, працівники органів державної влади і самоврядування, підприємці, менеджери, лідери неурядових організацій, діячі культури і громадські діячі, викладачі вишів, журналісти.

Галузі спеціалізації: економіка і менеджмент, адміністрування/менеджмент(бізнес, НУО, культура, охорона навколишнього середовища, охорона здоров`я); державне управління (органи державної влади і самоврядування); право; суспільні науки (соціальна психологія, соціологія); політологія і міжнародні відносини; політика розвитку та гуманітарна допомого.

Детальна інформація про Програму, вимоги до оформлення заявок у конкурсі та процедури їх подання на сайті http://www.kirkland.edu.pl

Будемо вдячні за поширення інформації про Стипендіальну Програму імені Лейна Кіркланда серед усіх зацікавлених осіб.

Володимир Кшевецький, керівник відділу 
наукової роботи і міжнародних зв’язків