Є щось прекрасне в літі, а з літом прекрасне в нас

Є щось прекрасне в літі, а з літом прекрасне в нас

Після літньої сесії студенти полегшено зітхають і радіють, бо їхнє літо починається по її закінченню. Канікули…Як їх провести так,щоб не втратити стільки часу і з користю.

Одні студенти витрачають їх на відпочинок,інші ж влаштовуються на роботу.

Почнемо з відпочинку. Звісно, можна спати цілими днями та називати це відпочинком. Та чи буде проведений він з користю. Думаю,відповідь очевидна. Тому,щоб провести час із задоволенням і,щоб він залишився в вашій памяті,до прикладу,можна:

  • Поїхати або ж піти на ріку. А там влаштувати пікнік чи то з друзями,чи з батьками. Такий відпочинок не потребує значних коштів,та ще й можна добряче засмагнути.
  • Похід. Гори це чи просто ліс, вражень залишиться досхочу. Тут ви матимете можливість розпалити вогнище,поспівати під гітару пісень,подихати свіжим повітрям,ну і,зрештою,пізнати природу краще.
  • Море. Особливе повітря,теплий пісок або камінці,вечірні прогулянки пляжем,проте,задоволення не з дешевих.

Звісно, все літо не пройде на ріці, морі чи в лісі. Час який залишиться,можна витратити на похід в кіно, читання цікавих книг,відвідування фестів, концертів та різноманітних заходів. Або ж просто зробити те,чого не вдавалось під час навчального року.

Якщо говорити про роботу,то тут користі хоч відбавляй. Робота-це завжди досвід та практика. А для студентів,тим паче.

Але, як то кажуть ,варто поєднувати корисне з приємним. Тобто,можна трохи заробити,після чого влаштувати собі відпочинок. Тоді і сумніву не буде,що літо проведено з користю.

Христина Юхней, студентка І курсу
факультету української філології та журналістики 
(спеціальність “Журналістика”), кореспондент газети