Відкриття нових спеціальностей

Відкриття нових спеціальностей

Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка збільшує кількість послуг у сфері вищої освіти шляхом започаткування нових напрямів підготовки і спеціальностей освітньо-кваліфікаційних рівнів «бакалавр», «спеціаліст» і «магістр».

Так, відповідно до рішення Акредитаційної комісії України від 8 липня 2014 року, Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка оголошує прийом заяв і документів на навчання за такими спеціальностями: 1301 Соціальне забезпечення 7.13010101 Соціальна допомога; 0305 Економіка та підприємництво 8.03050501 Управління персоналом та економіка праці; 1401 Сфера обслуговування 8.14010301 Туризмознавство (за видами), а також за галуззю знань 0202 Мистецтво напрям підготовки 6.020208 Декоративно-прикладне мистецтво.

Університет провів моніторинг ринку праці та ринку освітніх послуг щодо потреби регіону в фахівцях зазначених спеціальностей, визначивши доцільність їх підготовки та можливість подальшого працевлаштування.

Рівень матеріально-технічного, кадрового, інформаційного та навчально-методичного забезпечення навчально-виховного процесу в університеті гарантуватиме виконання ліцензійних умов та успішну підготовку фахівців.

Шановні абітурієнти! Запрошуємо Вас стати студентами нашого університету та отримати якісну освіту з нових спеціальностей.

В.М. Лабунець, відповідальний секретар приймальної комісії