Ярмарок від першокурсників педагогічного факультету

Ярмарок від першокурсників педагогічного факультету

Бути першокурсником непросто. Важко підлаштуватися під шалений ритм навчального процесу, запам`ятати імена викладів, звикнути до побуту гуртожитку і ще багато інших деталей. А вдома ж мама сніданок готувала, однокласники стали другою родиною та й вчителі були не такими й вимогливими, як здавалося тоді.

Старшокурсники педагогічного факультету 16 жовтня організували для своїх молодших колег посвяту, щоб тим було легше адаптуватися до нового оточення. Студенти цього факультету завжди відрізнялися творчим підходом і високими професійними навиками. От і посвята в них була особливою. Першокурсники продемонстрували свою хазяйновитість і дружелюбність за допомогою ярмарку. Чого так тільки не було: і вареники, і млинці, і яблука… Ну справжні осінні смаколики.

Перед початком ярмарку студентів привітала голова студентського самоврядування педагогічного факультету Віра Дем`янчук. Вона побажала студентам гарного настрою та легких звершень. До привітального слова долучився декан педагогічного факультету Віктор Лабунець, кандидат педагогічних наук, професор. Він розповів про переваги та цікавинки студентського життя та поділився деякими традиціями, яких повинні дотримуватися першокурсники.

Після урочистої частини всі купували смачненьке та насолоджувалися дружньою атмосферою. Наша редакція теж прихопила кілька червоних яблук. Усі зібрані гроші студенти передадуть на потребу українських військових в зоні АТО.

Лілія Надвідна,
кореспондент газети.
Фото автора