Низький Вам уклін!

Низький Вам уклін!

Роки пролітають з надзвичайною швидкістю. Ми вже відзначаємо сімдесяту річницю з Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників. 70 років відділяють нас від буремних  і кривавих подій, що принесла за собою Друга світова війна.  70 років тому ті, чиї скроні вкрила сивина, були відчайдушними юнаками. Вони тримали в своїх мужніх руках кулемети і не боялися глянути в очі самій смерті. Сьогодні ж у їхніх очах можна прочитати невимовну печаль і смуток.  

28 жовтня в міському парку танкістів відбувся мітинг, присвячений 70-річчю з Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників. У ньому взяли участь ветерани війни, представники  влади  та небайдужі жителі нашого міста. У святковому концерті свої номери представили студенти нашого університету, солісти естрадної студії «Нове тисячоліття» під керівництвом Петра Ситника: Олеся Гнатенко, Артем Блазій, Марина Волощук, Альона та Василь Маленкові. Своїми піснями вони змусили ветеранів повернутися в минуле.  Очі ветеранів також зросилися і  від жаху сьогодення, який з кожним днем все міцніше охоплює наші серця. Єднаймося, борімося аби ще раз вистояти в двобої!

Дорогі Ветерани, учасники бойових дій, трудівники тилу, вдови солдатів! Бажаємо Вам міцного, мов граніт, здоров’я! Нехай не болять Ваші рани, нехай у Ваших домівках завжди панує радість, щастя та дитячий сміх. Низький Вам уклін!

 

Олеся Гнатенко, студентка
факультету іноземної філології