Реставратори захищали дипломні роботи

Реставратори захищали дипломні роботи

Кафедра мистецьких дисциплін К-ПНУ імені Івана Огієнка завжди виділялася креативністю і неординарним підходом до роботи і навчання. Студенти і викладачі цієї кафедри перебувають у своїй мистецькій аурі і передають цей позитивний настрій всім, хто заходить у мистецький корпус в гості.

29 січня в Картинній галереї Кам`янця-Подільського відбувся відкритий захист дипломних робіт магістрантів педагогічного факультету К-ПНУ імені Івана Огієнка зі спеціальності «Реставрація творів мистецтва». На огляд присутніх були представлені відреставровані цінні живописні твори XVIII-XIX століття. Також була продемонстрована документація етапів проведення реставраційних робіт та копії відомих шедеврів, які виконали студенти-реставратори.

Усі студенти показали досить високий рівень підготовки, який вони отримали за роки навчання в університеті. Не злукавлю, коли скажу, що більшість магістрантів зі сльозами на очах дякували завідувачеві кафедри Н.О. Урсу та всім викладачам, які працювали з ними упродовж шести років.

Бажаємо магістрантам реалізувати свої творчі та професійні навики в подальшому житті і ніколи не забувати про свою місію – нести прекрасне людям.

Лілія Надвідна,
кореспондент газети.
Світлини автора