Майстер-клас від Національної спілки письменників України

Майстер-клас від Національної спілки письменників України

У міській бібліотеці 16 лютого відбулася зустріч з членами Національної спілки письменників України. До нашого міста завітали Леся Мудрак, Тетяна Землякова, Людмила Весела, Василь Горбатюк. Модератором заходу була Оксана Почапська, письменниця та викладач нашого вишу.

Відомі митці слухали творчість молодих початківців нашого міста, критикувати, підтримували, давали цінні поради. Леся Мудрак, секретар НСПУ, також розповіла про роботу спілки, про цікаві заходи та фестивалі, які відбуваються в рамках організації.

Активно долучилися до зустрічі студенти та випускники К-ПНУ імені Івана Огієнка: Олександр Войнарський, Віталій Горбуленко, Інна Вікнянська, Оксана Дяченко, Оксана Грушанська та інші.

На своїй сторінці у facebook Леся Мудрак написала: «16-17 грудня близько 35 молодих авторів різних жанрів презентували свою творчість на Хмельниччині. Я свідомо обрала саме цю область, бо Ігор Римарук, Павло Гірник, Сергій Пантюк та інші відомі імена в літературі, – виходці з цього краю… Враження- бомбезні!»

Лілія Надвідна,
кореспондент газети.
Світлини автора