Феєрична перемога футбольної команди «Спортлідер+ – КПНУ»

Феєрична перемога футбольної команди «Спортлідер+ – КПНУ»

На міському стадіоні імені Г.А. Тонкочеєва відбулася гра 9 туру XIV чемпіонату України з футболу з-поміж ВНЗ. 14 квітня зустрічалися команди “Спортлідер+ – КПНУ” (Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка) та “Буревісник” (Кременецький обласний гуманітарно-педагогічний інститут імені Тараса Шевченка).

Команда нашого вишу була налаштована лише на перемогу. На полі точилася безкомпромісна боротьба, жодна з команд не бажала поступатися. Атаки накочувалися як на ворота нашої команди, які захищав воротар першолігової команди ФК “Тернопіль” Сергій Чорнобай, так і на ворота супротивника. Кульмінацією матчу стала 40-ва хвилина першого тайму. М’яч вийшов на кутовий біля воріт наших суперників; до подачі “корнера” підійшов студент 4 курсу факультету фізичної культури Андрій Хамдамов; в штрафній суперника невелика штовханина за обрання кращої позиції; Андрій пробиває і … вболівальники нашої команди кричать від задоволення. В стилі Валерія Лобановського Андрій Хамдамов відкриває рахунок у матчі. В другому таймі на полі точилася чоловіча, подекуди жорстка, гра, але забитих голів уболівальники більше не побачили.

Тренує університетську футбольну команду завідувач кафедри спорту та спортивних ігор кандидат наук з фізичного виховання та спорту Іван Іванович Стасюк.

Вітаємо наших футболістів з успіхом!

Вадим Воронецький,
директор спортивного клубу