Підсумки турніру дзюдоїстів за програмою ХІІ літньої Універсіади України

Підсумки турніру дзюдоїстів за програмою ХІІ літньої Універсіади України

Завершився турнір дзюдоїстів за програмою ХІІ літньої Універсіади України, який проходив 17-18 квітня в Сумах. За підсумками змагань у загальнокомандному заліку першими стали дзюдоїсти Харківської області, друге місце посіли представники Дніпропетровської області, а замкнула призову трійку команда з Тернопільщини.

З-поміж представників вишів кращими стали студенти-дзюдоїсти Тернопільського національного економічного університету, друге місце – в активі Харківської державної академії фізичної культури, а третє – в команди Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Команда нашого університету була представлена 17-ма студентами факультету фізичної культури. За золотими медалями на п’єдестал піднялися Шушана Гевондян (вагова категорія 57 кг), Юлія Храмова (63 кг), Іванна Макуха (70 кг) та Денис Толкач (81 кг). Срібну медаль завоювала Ірина Кіндзерська (АБС), а бронзові нагороди дісталися Антону Савицькому (100 кг), Уляні Кляпці (70 кг) та Ірині Кіндзерській (+78 кг). Загальнокомандна сума склала 432 очка.

Змагання стали одним з етапів відбору до національної студентської збірної для участі у XXVIII Всесвітній літній Універсіаді, яка відбудеться 4-8 липня в м. Кванджу (Корея).

Вітаємо наших дзюдоїстів з гарними результатами і бажаємо нових успішних виступів!

Вадим Воронецький,
директор спортивного клубу