Обрали “Красу університету 2015”

Обрали “Красу університету 2015”

Щороку наприкінці травня в К-ПНУ імені Івана Огієнка обирають “Красу університету”. Цьогоріч конкурс відбулася 26 травня в актовій залі коледжу ПДАТУ.

У першому конкурсі «Візитка» кожна красуня представила себе в образі ліричної героїні. Дівчата декламували прекрасні поезії, які об’єднувала тема жінки.

У конкурсі «Джинсова колекція» учасниці продемонстрували красу в повсякденному. Адже не щодня ти носиш вечірні сукні, а виглядати гарно можна і в джинсах.

Кожна з красунь відповідально підійшла до конкурсу «Мій талант». Дівчата показали свої хореографічні, вокальні та акторські таланти та неабияк вразили присутніх.

Конкурс «Авангард» розкрив наших учасниць як креативних дизайнерів. Вони продемонстрували вечірні сукні, які виготовили з різноманітних матеріалів: паперу, фольги, пакетів, клейонки, гральних карт і навіть парасольки. Фінальним конкурсом був «Вечірній бал». Дівчата у вишуканих сукнях разом з елегантними кавалерами вийшли на «фінальне» дефіле і продемонстрували неймовірну граційність та жіночність.

Не дав сумувати присутнім між конкурсами ансамбль сучасного танцю «Апельсин», адже веселі і цікаві виступи просто змушували посміхнутися. Також на конкурсі виступили співочі таланти нашого університету.

Після всіх випробувань члени журі оголосили результати конкурсу. «Красою Університету 2015» стала Анна Іваненко, «Першою віце-міс» – Єлизавета Капітонова, а звання «Другої віце-міс» отримала Юлія Галабіцька.

У номінаціях перемогли: Ольга Банах – «Міс привабливість», Христина Кондратюк – «Міс вишуканість», Юлія Штефанко – «Міс чарівність», Юлія Чоп – «Міс тендітність». Учасниця Марія Герлєй через травму не змогла продовжити змагання, та зусилля дівчини не залишилися марними і вона отримати нагороду «Міс ніжність». Після завершення конкурсу Марію провідали учасниці, Тетяна Левицька (директор студентського клубу) і Анатолій Заводовський (керівник відділу навчально-виховної роботи та гуманітарної освіти і голова журі) та вручили дівчині корону.

Вітаємо красунь з новими перемогами і бажаємо ніколи не забувати, що корони достойна кожна з вас.

Лілія Надвідна,
 кореспондент газети.
Фото Інни Латюк