Семінар «Актуальні питання управління навчальним закладом: мета, завдання, результати»

Семінар «Актуальні питання управління навчальним закладом: мета, завдання, результати»

Процес реформації освіти сьогодні не сходить з уст провідних науковців та управлінців. 27 травня в стінах нашого університету відбувся семінар «Актуальні питання управління навчальним закладом: мета, завдання, результати». Його провела Зоя Вікторівна Рябова, доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри управління навчальним закладом і педагогіки вищої школи Університету менеджменту освіти НАПН України.

Захід організувала кафедра педагогіки дошкільної, початкової, середньої і вищої освіти та управління навчальним закладом К-ПНУ імені Івана Огієнка (завідувач І.О. Кучинська, доктор педагогічних наук, професор).

Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Кобильник, кандидат політичних наук, доцент, привітав учасників семінару і наголосив, що наш університет радий зустрічати науковців, які передають свій досвід іншим.

Зоя Вікторівна насамперед розповіла про роботу своєї кафедри, основні досягнення та завдання. Їй вдалося з перших хвилин зосередити увагу присутніх на своїй доповіді.

Далі науковець крок за кроком розкрила тему «Маркетингові комунікації в управлінні навчальними закладами» і переконала присутніх колег та студентів у актуальності роботи.

Уже сьогодні був підписаний договір про співпрацю між Університетом менеджменту освіти НАПН України і Кам’янець-Подільським національним університетом імені Івана Огієнка.

На семінарі були присутні викладачі педагогічного факультету, студенти та магістри, які навчаються за спеціальністю «Управління навчальним закладом». У результаті вийшла дуже цікава дискусія між лектором та учасниками семінару. Ірина Кучинська подякувала за семінар та висловила надію на подальшу співпрацю.

Лілія Надвідна, кореспондент газети.
Світлини Ольги Комарової