Літературно-мистецька вітальня «Осіння рапсодія»

Літературно-мистецька вітальня «Осіння рапсодія»

Уже традиційними стали вечори в літературно-музичній вітальні кафедри германських мов і зарубіжної літератури факультету іноземної філології. І цього разу, 20 листопада, на студентів ІІІ курсу знов чекала зустріч з прекрасним.

Осінь… Найчарівніша і найромантичніше пора року. Осені присвячували свої твори художники, поети і композитори. Розмаїття барв, останній яскравий промінь сонця, меланхолійний настрій, поступове згасання природи і спогади про минуле – усе це почули і побачили ті, хто прийшов насолодитися перлинами світової поезії та музики. Звучали вірші П. Верлена, В. Водсворта, В. Шекспіра, О. Пушкіна, С. Єсеніна, М. Цвєтаєвої, М.  Заболоцького у виконанні студентів А. Горячової, А. Кузнєцової, К. Кушнір, О. Магдій, М. Рябої, викладачів кафедри О.В. Кеби і А.О. Лаврової.

Авторські вірші представила на суд слухачів П.Л. Шулик. Лунала музика А. Вівальді, А. Джойса, П. Чайковського, Ф. Шопена і сучасних композиторів. Порадувала своїм співом і грою на гітарі викладач кафедри англійської мови Т.В. Кеба. Присутні не залишилися байдужими і радо підспівували виконавиці. Організатор і ведуча вечора – А.О. Лаврова.

Кафедра германських мов і
зарубіжної літератури