Клубний чемпіонат України з настільного тенісу

Клубний чемпіонат України з настільного тенісу

27-29 листопада вперше в Кам’янці-Подільському (Хмельницька обл.) відбувся ІІ тур Клубного чемпіонату України з настільного тенісу – «Регіональна ліга», сезон 2015-2016рр. (західний регіон, група Б, чоловіки). Змагання проходили під патронатом Федерації України з настільного тенісу. Знаково, що саме Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка організував змагання такого високого рівня, де активно культивується такий вид спорту, як настільний теніс. Так, кафедра спорту і спортивних ігор факультету фізичної культури неодноразово проводила різноманітні турніри, про які схвально відгукнулося багато фахівців цього виду спорту, бо змагання проходять на високому професійному рівні із залученням інноваційних технологій, про що піклуються викладачі кафедри, студенти та працівники всього університету.

На турнір завітали кращі спортсмени із Львівської, Рівненської, Чернівецької, Івано-Франківської та Хмельницької областей. Обслуговували змагання студенти кафедри спорту і спортивних ігор, які відвідують групу підвищення спортивної майстерності. Для них це була чудова нагода удосконалити практичні навички в суддівстві та в організації проведення змагань, з чим вони гідно впоралися.

Ще однією метою змагань була профорієнтаційна робота, яка щоразу проводиться на таких заходах. А щоб потенційні студенти могли краще ознайомитися з університетом, у залі постійно «прокручувалися» інформаційні ролики на великій плазмі, завдяки чому абітурієнти дізнавалися багато цікавого про наш університет, зокрема факультет фізичної культури.

Переможцями змагань стали львівські команди “Енергія” і “Талісман”. Призерами також стали спортсмени із Чернівців.

Наостанок дякуємо всім, хто доклав зусиль, щоб свято спорту відбулося, а саме: ректорові Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка Сергію Анатолійовичу Копилову, деканові факультету фізичної культури Миколі Сергійовичу Солопчуку, завідувачеві кафедри спорту і спортивних ігор Івану Івановичу Стасюку, проректору з науково-педагогічної роботи (адміністративно-господарська робота та розвиток матеріально-технічної бази) Олегу Михайловичу Рачковському, працівникам студентської їдальні, центру інформаційних технологій, студентам групи СПВ, організаторам змагань Олександрові Олексійовичу Алєксєєву, Дмитрові Бойку.

Кафедра спорту і спортивних ігор