Студенти – помічники Святого Миколая

Студенти – помічники Святого Миколая

День Святого Миколая – це одне з найулюбленіших свят кожної дитини. Навіть дорослими ми згадуємо ті теплі, солодкі миті, пов’язані з цим милим серцю святом.

На жаль, для деяких дітей мрії залишаються лише мріями, які розбиваються об стіни дитячих будинків та інтернатів. Саме тому дуже важливо підтримати їх і, нехай навіть на мить, подарувати їм казку.

За гарною традицією в період Новорічних та Різдвяних свят студенти-волонтери нашого університету стають своєрідними помічниками Святого Миколая, допомагаючи йому дарувати усмішку кожній дитині.
Так, напередодні свята команди студентської ліги Клубів Веселих і Найкмітливіших нашого університету взяли участь у благодійному фестивалі КВН. Долучилися до доброї справи й наші студенти-глядачі, які принесли на фестиваль іграшки для нужденних дітлахів та для дітей з особливими потребами.
Зі смачними подарунками завітали студенти до вихованців міської школи-інтернату №2, обласного дитячого тубсанаторію, ДНЗ № 3,7.
Дітки з не аби якою радістю спілкувалися зі своїми гостями: розповідали вірші, співали пісні та грали у цікаві конкурси.

Тетяна Левицька,
директор студентського клубу