Лінгвістичний центр розпочав свою роботу

Лінгвістичний центр розпочав свою роботу

Нині кожен із нас чітко усвідомлює, що знання іноземної мови – це не новомодне віяння, а необхідність. Це те, що англійці називаютьmust have, це те, що повинно бути в кожної людини.

Сьогодні в контексті Указу Президента «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні» розпочала свою активну діяльність громадська організація GoGlobal, яка запустила національну програму вивчення та популяризації англійської мови Україна speaking.

Одним із заходів Указу передбачено організацію у вишах курсів із вивчення англійської мови студентами, аспірантами, докторантами, педагогічними і науково-педагогічними працівниками.

На базі Лінгвістичного центру нашого університету розпочали роботу курси з вивчення іноземних мов: англійської, німецької та польської.

28 січня 2016 року стартувала група слухачів з вивчення польської мови рівня А1. Ідейним її натхненником та мудрим наставником є кандидат філологічних наук, викладач кафедри слов’янської філології та загального мовознавства Наталія Стахнюк.

2 лютого 2016 року розпочали свою роботу дві англійські групи рівня елементарного користувача (А1 та А2). Групою слухачів з вивчення англійської рівня А1 опікується кандидат філологічних наук, викладач кафедри англійської мови Наталія Шенкнехт, яка вміло поєднує розвиток фонетичних та граматичних навичок наших слухачів із формуванням перших комунікативних умінь.

Англійська група слухачів рівня А2 працює над набуттям таких умінь, які дозволяють людині розуміти ізольовані та широко вживані фрази, необхідні для повсякденного спілкування у багатьох сферах. Цей нелегкий, але цікавий шлях нашим слухачам допомагає долати викладач кафедри англійської мови Ірина Мельник – викладач не лише із досконалим знанням мови, але й мистецьким умінням навчити та зацікавити.

З-поміж наших слухачів є доктори та кандидати наук, педагогічні працівники, магістранти та студенти, учні старшої школи та усі ті, хто бажають удосконалити знання, навички та вміння з іноземних мов.

Якщо Ви вважаєте, що знання іноземної мови – це одна із норм Вашого життя, тоді Вам – до нас!

Чекаємо на Вас за адресою: вул. І. Огієнка, 61, каб. 305. Телефони Лінгвістичного центру К-ПНУ імені Івана Огієнка:(068) 85 27 436, (063) 79 35 447; e-mail: studiumkpnu@gmail.com

Відгуки наших слухачів:

Анастасія Скоробогатова «…початок взятий хороший. Дякую Наталії за чудовий урок! Поєднано продуктивність з приємною атмосферою. Дуже позитивно і затишно. Та ще й в рідних стінах універу» (англійська рівня А1);

Юлія Боярська «Доступно для розуміння та неймовірно цікаво!» (польська рівня А1);

Евеліна Жигульова «Виклад матеріалу чудовий, варто працювати більше самостійно» (польська рівня А1);

Наталя Ладиняк «Захопливо знову бути учнем, який здобуває нові знання, спілкується з іншими. Заняття на курсах цікаві, наповнені мовним матеріалом. Викладач Ірина Мельник – уважна, толерантна, гарний фахівець» (англійська рівня А2).

Тетяна Сторчова, керівник Лінгвістичного центру
Кам’янець-Подільського національного університету
імені Івана Огієнка