Лекція Пітера Хенселя

Лекція Пітера Хенселя

15 березня 2016 року студенти факультету іноземної філології мали чудову нагоду прослухати лекцію гостя нашого університету Пітера Хенселя, який приїхав зі Сполучених Штатів Америки (Сан Франциско, Каліфорнія). Пітер Хенсель поділився своїм досвідом подорожування, адже він відвідав 60 країн світу, здійснив 2 велотури по Латинській Америці та в межах США, також 2 роки тому завершив подорож на велосипеді країнами Європи. Він здійснював також волонтерську діяльність в африканських країнах. Наразі у його планах пройти туристичними шляхами від України до Іспанії.

Лекція пройшла у дружній інтеркомунікативній формі: Пітер залучав студентів до бесіди та дискутував з ними на різні теми, пов’язані з подорожами, активним стилем життя. Студенти отримали колосальне задоволення від спілкування з носієм мови, яку вони вивчають.
Окремим пунктом перебування в університеті для Пітера Хенселя стало відвідування заняття з англійської мови на курсах іноземних мов Лінгвістичного центру. Слухачі обох груп (рівень 1 і 2) задали американцю багато різних запитань, пов’язаних з темами «Сім’я», «Хобі», «Іжа», «Україна» тощо. Атмосфера була теплою і дружньою, що ще раз підтвердило стереотип про відкритість та легкість у спілкування представників американської нації. Пітер Хенсель також надав деякі поради для підвищення рівня англійської вимови.

Володимир Кшевецький,
декан факультету іноземної філології