Наша участь у телевізійній “Битві ВУЗів”

Наша участь у телевізійній “Битві ВУЗів”

Ще за два (чи три?) тижні перед основною подією, яка зробила значний вклад у наш досвід, Анатолій Анатолійович Заводовський сказав нам таку річ, яку важко було сприйняти одразу – ми маємо шанс відвідати Хмельницький, більше того – взяти участь у ТЕЛЕВІЗІЙНОМУ ФЕСТИВАЛІ як командіа КВН, яка представлятиме наш ВНЗ!

Уявляєте? ТЕЛЕВІЗІЙНИЙ ФЕСТИВАЛЬ! Ми не могли повірити власним вухам, адже ще зовсім недавно “Ну ти поняв, да?” виступали перед публікою К-ПНУ імені Івана Огієнка, а зараз – у телевізор… Це ж яке везіння, яка “мана небесна” спустилась вниз на Землю, щоб свідомо дати нам себе знайти?

Одним словом, радощам не було меж. І, звісно ж, така велика справа несе за собою колосальну відповідальність. Перед нами стояли ряд завдань: придумати жарти, гарно виступити (по можливості – щоб було смішно :)) і набратися досвіду, який зараз так важливий для нас. Адже погодьтесь: нема досвіду – нема вдалого виступу.

Отже, “пішло-поїхало” – ми старались якнайсильніше напружувати свої мізки (як головні, так і спинні), намагаючись придумати класні жарти, та ще й такі, щоб були пристойні та смішні водночас. І, на мою думку, команда “Ну ти поняв, да?” потрудилась на славу! Щоденні репетиції, життя в руслі КВН та постійно зайняті жартами думки – ось ціна, яку було не гріх заплатити!

І 26.03.2016 відбулася наша перша (настільки великого для нас масштабу) поїздка до м. Хмельницький для участі у телевізійному фестивалі “Битва ВУЗів”. Сказати, що це було класно – це не сказати нічого! Море вражень, емоції, які б’ють фонтаном, адреналін, що переповнює тебе – ось як це було!

Пам’ятаю, відразу після виступу у нашої команди брали інтерв’ю. Всі були настільки схвильовані (позитивно) новими враженнями, що важко було слова до купи зв’язати!
КВН, я тебе люблю!..

P.S.: від всієї команди “Ну ти поняв, да?” величезне ДЯКУЮ Анатолію Анатолійовичу Заводовському та К-ПНУ ім. Івана Огієнка за шанс виступити перед об’єктивами телекамер!

Жмендак Василь, капітан команди,
студент першого курсу факультету
іноземної філології