Віталія Карнаух отримала диплом ІІІ ступеня

Віталія Карнаух отримала диплом ІІІ ступеня

24-25 березня 2016 року у Херсонському державному університеті відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у галузі «Романо-германські мови і літератури». Участь у підсумковій науково-практичній конференції взяла студентка Карнаух Віталія, студентка 3 курсу факультету іноземної філології Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Юна дослідниця неодноразово брала участь у роботі як всеукраїнських, так і міжнародних конференцій. Разом із науковим керівником – кандидатом педагогічних наук, старшим викладачем кафедри німецької мови Т.В. Калинюк, досліджує проблеми німецької фразеології.

 Для участі у конкурсі всього було подано 119 студентських наукових робіт, що надійшли із  вищих навчальних закладів України. Конкурсна комісія наукової конференції «Романо-германські мови і літератури», у складі 15 чоловік, розглянула їх та до ІІ етапу конкурсу на підставі незалежного рецензування та шляхом закритої штрих-кодованої вибірки було відібрано  30 робіт, в числі яких і робота Віталії – «Вербалізація концепту LIEBE / КОХАННЯ засобами німецької фразеології». На підсумковій науково-практичній конференції виступило 25 студентів із 22 вищих навчальних закладів. Робота конференції проходила у 4 секціях.

 Факультет іноземної філології Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка щиро вітає Карнаух Віталію та її наукового керівника з перемогою (Диплом ІІІ ступеня)  і пишається молодою дослідницею!

Володимир Кшевецький,
декан факультету іноземної філології