Участь студентів економічного факультету у PR-акції для готельного комплексу «Reikartz Кам’янець-Подільський»

Участь студентів економічного факультету у PR-акції для готельного комплексу «Reikartz Кам’янець-Подільський»

23 квітня 2016 року студенти напряму підготовки «Туризм» разом з керівництвом готельного комплексу «Reikartz Кам’янець-Подільський» організували та провели PR-акцію, присвячену відкриттю туристичного сезону у нашому місті. Захід відбувся перед входом у готель на Ратушній площі. Студенти пропонували перехожим печиво з запеченими всередині побажаннями. При цьому вони розповідали про послуги, які надає гостям готельний комплекс. Як зазначив головний менеджер підприємства Андрій Корчак, студенти професійно застосували на практиці свої знання з дисципліни «Іміджеологія і PR в туризмі», яку викладає старший викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Буторіна Вероніка Борисівна.

Протягом 2015–2016 н.р. кафедра активно співпрацює з готельним комплексом «Reikartz Кам’янець-Подільський», направляючи студентів на проходження виробничої практики, тож дружня допомога у проведенні PR-акцію була дуже корисною для обох організаторів заходу.

Готельний комплекс «Reikartz Кам’янець-Подільський» і кафедра туризму та готельно-ресторанної справи і надалі продовжуватимуть співпрацю для сприяння набуттю студентами економічного факультету знань, умінь і навичок в області організації готельного господарства та PR в туризмі.