Благодійна акція «Серце до Серця»

Благодійна акція «Серце до Серця»

 

 
  
15-28 квітня студенти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка об’єдналися задля участі у всеукраїнській благодійній акції «Серце до Серця».

На кожному факультеті діяли волонтери, які збирали кошти на медичне обладнання в дитячу реанімацію, яка знаходиться у місті Хмельницькому. Кожен учасник за свій внесок отримував маленьке сердечко як знак милосердя. Завдяки зусиллям волонтерів та небайдужих кам’янчан вдалося зібрати 3 876, 60 грн.

Найактивнішими були студенти іноземної філології, зокрема Марія Рассуждай, студентка 1 курсу, та Марія Дячук, студентка 5 курсу, кожна з яких зібрала більше 1000 грн. Волонтери неодноразово виходили у місто, щоб поділитися інформацією та залучити мешканців Кам’янця-Подільського. На превеликий жаль, під час проведення акції багато кам’янчан відносилися до волонтерів з недовірою, адже сумнівалися, що кошти дійдуть до адресата.

Незважаючи на невдачі, волонтери проявили терпіння, наполегливість та зібрали усі сили задля благородної мети. Дякуємо усім небайдужим за невеличкий крок на шляху до здорового дитячого майбутнього.

Прес-служба університету