«Кам’янецька весна-2016»

«Кам’янецька весна-2016»

ІІІ Міжнародний турнір з настільного тенісу «Кам’янецька весна-2016» відбувся 20-22 травня в спортивній залі Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. До міста завітало понад 150 спортсменів із 12 областей України (34 міст і селищ), а також з Молдови та Ірану! Найчисельнішими були команди з міст Кам’янця-Подільського та Хмельницького, які налічували по 20 спортсменів. Учасники змагалися у 15-ти вікових категоріях. Наймолодшим учасником був Олександр Тодосійчук (2009 р.н.) з Чернівецької області, найстаршим – кам’янчанин Ернст Родічев (1941 р.н.), який у своїй категорії «70 років і старші» здобув срібну нагороду. Окрім нього кам’янчани здобули ще 5 нагород.

Магістрант нашого вишу Андрій Домбровський поступився київському майстру Юрію Сидорку й двічі став срібним призером в категорії 20-29 років та в абсолютній першості. А першокурсниця Наталія Капуста в категорії 16-19 років принесла ще одну срібну нагороду у скарбничку місцевих майстрів малої ракетки.

Організатори змагань висловлюють щиру подяку підприємству “Подільський цемент”, профкому університету, міському відділу молоді та спорту, готелю “7 Днів”, кафедрі спорту і спортивних ігор, факультету фізичної культури.

Спортклуб