Як студенти День молоді святкували

Як студенти День молоді святкували

Молодь за європейський вибір – саме під  таким гаслом 26 червня наше славне місто відзначало День молоді.  Як відомо, Кам’янець-Подільський – не лише європейське місто, але й молодіжне, тож святкували на повну – весело, гучно та завзято! У святкових заходах,  які відбулися в Європейському сквері,  активну участь взяла й талановита молодь  нашого університету.

Яскравими виступами порадувала присутніх команда черлідерів «Cherries»,  команди з американського футболу «Титани» й «Титаніди»» провели майстер-класи із гри в амфут і флаг-футбол, а  кавеенщики  викликали сміх навіть у найсерйозніших глядачів.

Справжньою родзинкою святкової програми стало інтелектуально-розважальне шоу «Хто зверху?». Веселі учасники та ведучі безкомпромісної битви чоловічої інтуїції з жіночою логікою згуртували навколо себе величезну кількість глядачів, які не лише з цікавістю спостерігали, але й з азартом вболівали за команди.
З нагоди свята найактивніші представники кам’янецької молоді були нагороджені грамотами та подарунками від міського голови. Пишаємося тим, що серед найкращих були наші студенти: Анна Вардинська, Вадим Беник, Віра Дем’янчук, Марія Герлєй та Олександр Марчук.

Тетяна Левицька, директор
студентського клубу