Ефективність співпраці вишу з місцевими школами доведена незалежним рейтингом

Ефективність співпраці вишу з місцевими школами доведена незалежним рейтингом

ортал DOU.UA склав рейтинг українських шкіл за результатами ЗНО-2016. У ТОП-100 кращих шкіл України потрапили лише дві з Хмельниччини, в тому числі Кам’янець-Подільський навчально-виховний комплекс «Антей» (89 позиція). Цьогоріч вирішальним чинником якості роботи шкіл стали результати ЗНО незалежно від предмета (за 200 бальною шкалою).

На порталі DOU.UA оприлюднено також рейтинг найкращих шкіл України, які дають базові знання для майбутніх спеціалістів у галузі IT. У цьому рейтингу НВК «Антей» посів 71 позицію. Відзначимо, що за основу було обрано викладання фізики, математики й англійської мови.

Директор НВК «Антей» І.А. Блажкова переконана, що визнання школи на національному рівні забезпечується передусім наявністю сформованого потужного наукового потенціалу із кандидатів наук, доцентів К-ПНУ імені Івана Огієнка. Висока науково-педагогічна кваліфікація фахівців університету є підставою для активної співпраці з НВК «Антей» вже протягом 22 років функціонування школи.

Викладачі університету забезпечують викладання таких шкільних предметів в НВК «Антей»: фізика (Ц.А. Криськов, кандидат фізико-математичних наук, професор, завідувач кафедри фізики), історія України (В.В. Верстюк, старший викладач кафедри всесвітньої історії), англійська мова (О.М. Колупаєва, кандидат філологічних наук, асистент кафедри журналістики), художня культура (І.В. Березіна, кандидат архітектури, доцент кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації творів мистецтва).

НВК «Антей» уже вдруге потрапляє до рейтингу 100 найкращих українських шкіл. Нагадаємо, що у 2015 році рейтинг формувався із врахуванням результатів ЗНО з української мови та літератури. Тож такі високі результати другий рік поспіль засвідчують якісний рівень викладання шкільних предметів, який досягається в тому числі викладачами К-ПНУ імені Івана Огієнка. Постійна співпраця викладачів університету зі школами міста є вагомим внеском у забезпечення якісної, всебічної освіти та формування інтелектуальної еліти.

Прес-служба