Новорічне привітання від чемпіонки, або як Юлія Храмова завітала в К-ПНУ

Новорічне привітання від чемпіонки, або як Юлія Храмова завітала в К-ПНУ

“Від спортсменів часто можна почути, що

спорт для них – це життя. Але для мене це скоріше задоволення”

Юлія Храмова, студентка факультету фізичного виховання К-ПНУ ім. І. Огієнка, тріумфувала на турнірі серед молоді, який проходив в Нікосії (Республіка Кіпр), де здобула золоту медаль,  на чемпіонаті Європи у Тулузі (Франція) стала бронзовою призеркою серед молоді у ваговій категорії до 60 кг у боротьбі самбо, учасниця чемпіонату світу Маямі США та змагань на кубок Європи у Литві.

Зараз тендітна дівчина, займається важким силовим видом спорту – самбо.  «Від дзюдо у самбо дозволяються «прохід в ноги» і «кидки на живіт»,  – зазначила Юлія.

«В дитинстві, біля будинку, де я жила – був зал для тренувань. А енергію ж потрібно кудись дівати! Так і я почала займатись спортом.  В Румунії були мої перші змагання після довгої перерви. На власний подив,  я зовсім не хвилювалась, можливо саме це вплинуло на результат. А досягнути такого результату мені допомогли мої тренери: Ірина Райтаровська та Олександр Шишкін».

Чемпіонка побажала усім щасливого Нового Року і щоб 2017 рік був не таким важким як 2016. На її думку, цей рік був важким і всі ми заслуговуємо на відпочинок, який вона усім  і бажає!

Юлія Бараболя