Викладачі вишу відвідали школи міста Красилова

Викладачі вишу відвідали школи міста Красилова

Із метою профорієнтації викладачі нашого вишу, – декан факультету української філології та журналістики, доцент кафедри української мови Борис Олексійович Коваленко, доц. кафедри біології та методики її викладання Максим Іванович Козак, доц. кафедри екології Іван Вікторович Федорчук – відвідали загальноосвітні школи м. Красилів.

Під час зустрічей з адміністраціями шкіл, учителями, учнями десятих та одинадцятих класів вони розповіли про наш університет, про його факультети, про умови вступу на кожен із них, форми навчання, про те, які сертифікати ЗНО необхідно мати, щоб вступити на той чи інший напрям.

Учителі та учні з цікавістю слухали наших колег, ставили запитання, на які отримали вичерпні відповіді, зокрема дізналися про можливості й переваги навчання в університеті, про студентське життя, перспективи подальшого працевлаштування.

З метою виявлення випускників, зорієнтованих на навчання у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка, представники нашого вишу провели анкетування

та запросили усіх охочих на найближчий День відкритих дверей – 18 лютого 2017 р., де буде презентовано факультети іноземної філології й української філології та журналістики, проведено пробне тестування з англійської мови.

Оксана Фаріон