Творча зустріч із Тарасом Тополею

Творча зустріч із Тарасом Тополею

Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка відвідав соліст гурту «Антитіла» Тарас Тополя.

Зустріч відбулася в рамках молодіжного проекту UReport. Його мета полягає в тому, щоб молодь брала участь в смс-опитуваннях на актуальні теми. Згодом опрацьовуються й подається остаточне пояснення проблеми (надіслати смс можна на номер 4224 з текстом «Антитіла», і тоді ви стаєте учасником U-Report).

Під час зустрічі присутні давали запитання гостеві на будь-яку тему, що стосується його творчості. Зокрема, соліст гурту розповів про своє курсантське життя, про свої перші виступи на сцені. Зазначив, що його улюблена українська пісня «Ой у вишневому садку», сам її й виконав.

Також артист розповів про процес створення нової пісні у його гурті. Тарас зазначив, що пісня розпочинається з ідеї, яка виникає в будь-кого з учасників, а далі всі разом удосконалюють її.

Розповів співак і про волонтерську діяльність їхнього гурту, особливості проведення концертів на території, – де відбуваються бойові дії. Наголосив, що любов – єдина істина, яка всіх створила, а все інше – ілюзія.

 

Несподіванкою стало те, що артист виконав пісню зі студенткою нашого університету Надією Рябою.

Охочі фотографувалися  з виконавцем та брали в нього автографи. Після спілкування зі студентами Тарас Тополя зустрівся з ректором вишу. Сергій Анатолійович Копилов 

подарував солісту книгу на згадку про наше місто.

Море вражень та позитивних емоцій залишилися в присутніх після спілкування із Тарасом. Шанувальники таланту учасників гурту “Антитіла” будуть із нетерпінням чекати на концерт, який відбудеться 5 березня о 19.00 год. в актовій залі Аграрного університету (вул. Шевченка, 12), щоб ще раз зустрітися й отримати заряд енергії.

Юлія Бараболя, Діана Грушанська,

студентки факультету української філології та журналістики