Урочисте вручення свідоцтв у Лінгвістичному центрі

Урочисте вручення свідоцтв у Лінгвістичному центрі


25 січня 2019 року в залі засідань ученої ради університету відбулося чергове вручення свідоцтв про навчання на курсах із вивчення іноземних мов.

Сертифікати про навчання отримали слухачі, які підтвердили володіння іноземною мовою на рівнях А1 (beginner), А2.2-В1.1 (pre-intermediate) та В2 (upper intermediate) відповідно до Загальноєвропейських рекомендацій із мовної освіти. Вони успішно виконали навчальну програму відповідного рівня, були активними учасниками аудиторних занять та course blogs своїх груп на сайті LC, склали 10 Unit tests, 3 Progress Tests, Final test, також їм було виставлено підсумкову атестацію.

З вітальним словом виступили Діана Боднарчук, Тетяна Сторчова, Наталія Сліпачук, Олександра Магдій та Катерина Тимчук. У теплій англомовній атмосфері пригадали, як проходило навчання в групах, яке було спрямоване на розвиток усіх видів мовленнєвої діяльності та мовних компетентностей.

Сертифікати, які підтверджують володіння англійською мовою на рівні А1 (інтродуктивний), отримали Боднар Аліна, Перебийносюк Ірина, Кузнєцова Марія, Базелюк Анна та Заяць

 Христина. Наставниця групи, відповідальна та творча Наталія Сліпачук, допомогла їм зробити перші кроки у вивченні мови.

Сертифікати, які підтверджують володіння англійською мовою на рівні А2.2-В1.1, отримали Ящишина Ірина, Рибух Наталія, Чудін Андрій, Лиса Вікторія, Барбанюк Надія, Горохлюк Володимир, Колодрібська Ольга та Тимкова Анастасія. Вони удосконалювали знання, вміння та навички разом із активною та харизматичною наставницею Олександрою Магдій.
Сертифікати, які підтверджують володіння англійською мовою на рівні В2 (просунутий), отримали Хоптяр Андрій, Ладиняк Наталія, Пшембаєв Ігор, Чужмарова Юлія, Тарасюк Дарина та Кавунець Анна. Варто зауважити, що вперше цього року наш центр зорганізував навчання групи рівня upper intermediate, якою опікувалася креативна та компетентна Катерина Тимчук.

Лінгвістичний центр вдячний викладачам за їхню сумлінну працю, відмінну організацію та підготовку до занять, креативність та високий професіоналізм.

Формування груп із вивчення англійської, польської та німецької мов продовжується. Вивчай іноземні мови та розширюй горизонт свої можливостей!

Діана Боднарчук, керівник Лінгвістичного центру