Чергова зустріч із майбутніми абітурієнтами

Чергова зустріч із майбутніми абітурієнтами

26 січня 2019 року в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка відбувся День відкритих дверей.

У програмі заходу передбачено презентації природничого факультету, факультету корекційної та соціальної педагогіки і психології та факультету фізичної культури, а також пробне тестування з біології та хімії.

Знайомство з навчальним закладом розпочалося з перегляду відеороликів, які ознайомили присутніх з історією, сьогоденням і пріоритетними векторами розвитку університету.

На можливостях та перевагах навчання на факультеті корекційної та соціальної педагогіки і психології наголосив декан факультету В. І. Співак. Також Віталій Іванович повідомив про перспективи майбутнього працевлаштування. Пролунало чимало запитань від слухачів і жодне з них не залишилося без відповіді.

Гості університету мали чудову нагоду дізнатися про багатогранне, цікаве, сповнене несподіванок та приємних вражень, студентське життя факультету фізичної культури від заступника декана з виховної та профорієнтаційної роботи В.  А. Мазура.

Про особливості навчання на природничому факультеті розповів декан І.В. Федорчук. Іван Вікторович проінформував учнів про Всеукраїнські олімпіади Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти та терміни їх проведення.

До Дня відкритих дверей викладачі, лаборанти й студенти кафедри біології та методики її викладання та кафедри екології природничого факультету підготували для гостей насичену програму: інтерактиви, стендові презентації, майстер-класи, демонстрації хімічних дослідів та дослідження об’єктів природи з використанням різноманітних приладів.
Окрім участі в майстер-класах та проведенні хімічних дослідів, абітурієнти мали змогу посмакувати фіточаями та ласощами, виготовленими з використанням меду та інших продуктів бджільництва.

Також старшокласники перевірили свої знання з біології та хімії під час пробного тестування.

День відкритих дверей у К-ПНУ був цікавим та інформативно насиченим. Мандрівка університетом стала для абітурієнтів чудовою можливістю впевнитися в унікальності університету Огієнка та остаточно визначитися з вибором закладу вищої освіти.

Наступний День відкритих дверей відбудеться 02 лютого 2019 року.

Відділ профорієнтаційної роботи та доуніверситетської підготовки