До змісту

Поєднання теорії і практики для студентів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Упродовж трьох днів (28.02-2.03) у селі Врублівці на базі готельно-ресторанного комплексу «Ксенія» проходив Міжнародний фестиваль ресторанних технологій «BestCookFest-Podillia». Організаторами фестивалю є Український кулінарний союз та Слобожанська гільдія кулінарів. Серед конкурсантів – гості з різних куточків України, а також Хорватії, Македонії, Греції, Туреччини, Молдови, Саудівської Аравії, Словенії, Маврикії, Ізраїлю, Албанії.

Від нашого університету взяли участь у фестивалі доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, кандидат технічних наук  Веселовська Т.Є., котра виступила в номінації «Арт-клас» (художня робота з тіста) й здобула золоту медаль.На гастрономічному фестивалі також побували студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, котрі відвідали майстер-класи: «Сучасне сервірування столу», «Шоколадні цукерки  (на обладнанні KENWOOD), «Приготування дерунів», «Лосось в апельсиновому соусі і білою палентою», «Рис із гарбузом і зеленою цибулею», «М’ясо чингізхана», «Приготування ухи: універсальні поради та хитрощі».Студенти побачили, як працюють професіонали ресторанної справи, поспілкувалися з учасниками заходу, відвідали презентацію тематичних страв.Варто зазначити, що для студентів відвідання таких заходів допомагає подолати розрив між теорією і практикою, освітою та виробництвом.  Використання таких ефективних форм навчання  забезпечує передусім підвищення рівня якості підготовки кваліфікованих  кадрів відповідно до сучасних вимог ринку праці.

Людмила Матвейчук, професор кафедри туризму

та готельно-ресторанної справи, член НСЖУ

Share Our Posts

Share this post through social bookmarks.

  • Delicious
  • Digg
  • Newsvine
  • RSS
  • StumbleUpon
  • Technorati

Коментарі

Скажіть нам, що ви думаєте