П’ять нагород університету на міжнародній виставці сучасних закладів освіти

П’ять нагород університету на міжнародній виставці сучасних закладів освіти

Традиційно в березні (цьогоріч – 14-16 березня) наш університет успішно взяв участь у Десятій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти», яку провела компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України в Київському палаці дітей та юнацтва.

Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» за своїм фаховим і науковим рівнем, змістовністю ділової програми з найбільш актуальних і важливих питань галузі освіти, чисельністю учасників усіх ланок освіти та кількістю відвідувачів є найбільш рейтинговою та широкомасштабною в Україні.

Виставка «Сучасні заклади освіти – 2019» презентувала заклади середньої, дошкільної та позашкільної, вищої, фахової передвищої та післядипломної, професійної (професійно-технічної) освіти; обласні та міські органи управління освітою; наукові установи, закордонні заклади освіти та міжнародні освітні агенції, навчально-методичні (науково-методичні) центри (кабінети); представила освітні портали, виробників та постачальників засобів навчання, творців проектів, програм і рішень для галузі освіти, асоціації, видавництва.

Експозицію Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка представляли відповідальний секретар приймальної комісії Валерій Мазур та завідувач навчально-наукової лабораторії етнології Валерій Щегельський.
Цьогоріч, як і в попередні роки, університет виборов високі нагороди: диплом Гран-прі в рейтинговому виставковому конкурсі «Лідер міжнародної діяльності» та диплом і золоту медаль за перемогу в конкурсі в номінації «Сучасний вектор розвитку інклюзивної освіти в Україні» за конкурсну роботу «Реалізація корекційно-розвиткового компоненту інклюзивного навчання дітей з особливими освітніми потребами» Світлани Миронової, доктора педагогічних наук, професора, завідувача кафедри корекційної педагогіки та інклюзивної освіти.

За вагомі досягнення в реформуванні національної системи освіти почесною грамотою нагороджено Сергія Копилова, ректора університету, за вагомий особистий внесок у розвиток і впровадження інноваційних педагогічних і управлінських технологій – Василя Кобильника, проректора з науково-педагогічної роботи.

Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка нагороджений також дипломом за активну участь у реформуванні національної системи освіти.

Ректорат щиро вітає учасників виставки і колектив університету з високим визнанням результатів їх щоденної наполегливої праці. Нових звершень та нових досягнень вам, дорогі колеги!

Людмила Воєвідко, керівник навчально-методичного відділу