Урочисте вручення свідоцтв

Урочисте вручення свідоцтв

27 березня в конференц-залі головного корпусу університету відбулося урочисте вручення свідоцтв про навчання в Лінгвістичному центрі. Незважаючи на холодну зимову погоду за вікном, у залі панував справжній весняний настрій. У щирій дружній атмосфері слухачі Лінгвістичного центру згадували, як проходило навчання, які нюанси траплялися з ними в різних ситуаціях спілкування, які труднощі виникали під час оволодіння іноземною мовою.

З вітальним словом виступили Діана Боднарчук, Наталія Стахнюк та Наталія Сліпачук.

Сертифікати, що засвідчують володіння польською мовою на рівні А1(початковий), отримали Людмила Марчук, Олександр Савич, Юлія Савич та Богдан Жук. Опікувалася групою надзвичайно талановита Наталія Стахнюк.Сертифікати про володіння англійською мовою на рівні А2 (середній) отримали Мар’яна Леонтюк, Марія Козлюк, Олена Швидюк, Вікторія Поліщук, Олеся Костюк та Наталія Каньоса. Наставник групи – креативна та компетентна Тетяна Сторчова.Сертифікати про володіння англійською мовою на рівні В1 (рубіжний) отримали Світлана Атаманюк, Юрій Крайняй, Катерина Демчик, Олена Клюс, Ростислав Моцик, Антоніна Кириєвська, Богдана Проданчук, Владислав Пенцак та Михайло Грушовець. Викладач групи – Діана Боднарчук.Вони успішно виконали навчальну програму відповідного рівня, були активними учасниками аудиторних занять та course blogs своїх груп на сайті LC, склали 10 Unit tests, 3 Progress Tests, Final test, також їм було виставлено підсумкову атестацію. Дякуємо всім за сумлінну працю та творчий підхід до вирішення завдань.

Запрошуємо охочих долучитися до команди Лінгвістичного. Вивчайте іноземні мови та розширюйте горизонти своїх можливостей!

Лінгвістичний центр