Запрошуємо до участі в конкурсі!

Запрошуємо до участі в конкурсі!

Хмельницька обласна рада для стимулювання проведення в регіоні фундаментальних, прикладних наукових досліджень технічного профілю, досліджень за тематикою суспільних та гуманітарних наук, розробок нових технологій, обладнання і матеріалів та впровадження їх у виробництво на підприємствах області, а також стимулювання науково-технічних (експериментальних) розробок молодих учених оголошує конкурс закінчених науково-дослідних робіт (далі – НДР).

Конкурс проводиться за п’ятьма номінаціями:

  • прикладні/фундаментальні НДР (технічного профілю);
  • НДР за тематикою суспільних та гуманітарних наук;
  • монографії;
  • підручники і навчальні посібники;
  • науково-технічні (експериментальні) розробки молодих учених.

У кожній номінації присуджуються: перша премія – три тисячі гривень; друга премія – дві тисячі гривень; третя премія – одна тисяча гривень. Особи, котрі бажають узяти участь у конкурсі, в термін з 1 до 25 квітня 2019 року подають на розгляд конкурсної комісії особисто, або поштою такі документи:

  • науково-дослідну роботу (монографію, підручник, навчальний посібник);
  • заяву для участі в обласному конкурсі науково-дослідних робіт із відомостями про авторів, з їх особистими підписами, інформацію про керівника організації (підприємства) відповідно до форми, встановленої Положенням (додаток 1);
  • висновки компетентних установ та організацій щодо актуальності НДР, вартості їх розробки та впровадження, отриманий, або очікуваний ефект від упровадження цих робіт;
  • довідку про впровадження НДР у виробництво (при наявності); самооцінку автора НДР.

Зразки матеріалів, які подаються на конкурс, розміщено на сайті Фонду наукового і економічного розвитку Хмельницької області «Наука і життя» http://www.nauka.km.ua/.

Реєстраційні матеріали для участі в конкурсі надсилаються поштою (з датою на штемпелі поштового відправлення до 25 квітня 2019 року), або реєструються з 09 до 17 години за адресою: м. Хмельницький, вул. Володимирська, 92, 1-ий поверх, к. 101. Довідки за телефоном (067) 931-29-17; 067-380-01-12 e-mail:

Довідки за телефоном (067) 931-29-17; 067-380-01-12,
Ел. пошта:  nauka_gytia@ukr.net

Детальніше на сайті – Хмельницька обласна рада.

Відділ наукової роботи