Запрошуємо на презентацію від Education USA

Запрошуємо на презентацію від Education USA

Близько одного мільйона іноземних студентів обрали для навчання університети США. Сполучені Штати є найбільш популярною в світі країною, де можна здобути вищу освіту. Які ж особливості американської вищої школи роблять її такою привабливою?

Представник консультативного центру мережі EducationUSA в Києві Неллі Петлик відповість на це запитання під час обговорення про отримання вищої освіти у США на рівні магістратури та докторантури, а також розповість про стипендіальні програми уряду США.

Презентація відбудеться 16 квітня о 13.30 у читальному залі №2 головного корпусу Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка за адресою вул. Огієнка, 61.

EducationUSA є офіційним джерелом інформації про вищу освіту в США. Консультативний центр мережі EducationUSA в Києві входить до 435 інформаційно-консультативних центрів для іноземних студентів майже у 180 країнах і надає точну, повну, об’єктивну й неупереджену інформацію про всі акредитовані американські вищі навчальні заклади та процес вступу до коледжів та університетів США. Центр спонсорується Державним департаментом США за підтримки посольства США в Україні та адмініструється Американськими Радами з міжнародної освіти: ACTR/ACCELS.

https://educationusa.org.ua/

За інформацією відділу міжнародних звязків