Із днем народження, рідний факультете!

Із днем народження, рідний факультете!

На вулиці чудова сонячна погода, співають пташки та квітнуть дерева. Нарешті прийшла справжня весна! Початок весни найбільше тішить наших студентів, адже 1 квітня святкує день народження наш рідний факультет – факультет корекційної та соціальної педагогіки та психології. Шлях факультету був тернистий і довгий, але на сьогодні він є одним із найчисельніших в університеті. На факультеті функціонує 6 кафедр, які забезпечують навчальний процес.

Студенти не могли бути осторонь цієї знаменної події й влаштували гарне свято з привітаннями та подарунками. Вели програму дійства талановиті ведучі Ангеліна Калинюк та Назар Подтабачний, Антоніна Кириєвська, та Давид Луцюк. Зі сцени наших викладачів і студентів вітали: декан факультету – Віталій Співак, Наталія Гаврилова, Юрій Сербалюк та Наталія Жиляк. Під час урочистої частини студенти були нагороджені грамотами за наукову діяльність, подяками за участь у студентському житті факультету, подяками за волонтерську діяльність під час проведення фестивалю «Психологічний калейдоскоп».

Програма концерту була дуже насичена й різноманітна: звучали авторські вірші Тетяни Хуткої  та Валерії Рєзнік, піснями зачаровували Марія Будько та Анна Баригіна. Танцювальні номери підготували дівчата-черлідери (Аліна Власова, Вікторія Квас-Сінкевич, Тетяна Куткіна, Дарія Цапок та Басюк Ірина). Неперевершена гра на фортепіано звучала у виконанні Оксани Ігнатенко. Дебютували на сцені студенти першого курсу команди КВК «No name». Цікаві та кумедні відеоролики продемонстрували студенти 32-ї та 33-ї групи. Фінальна пісня «КСПП – найкращий» прозвучала у виконанні студентів 23-ї групи.

Ми любимо наш факультет, адже завдяки йому ми щодня стаємо кращими психологами, корекційними педагогами та соціальними працівниками! КСПП – найкращий! Із днем народження, факультете!

Деканат факультету корекційної і
соціальної педагогіки та психології