Авторалі «Фортеця – 2019»

Авторалі «Фортеця – 2019»

11-12 травня 2019 року в Кам’янці-Подільському за підтримки Автомобільної Федерації України, комітету ралі ФАУ і Кам’янець-Подільської асоціації готельєрів та рестораторів відбулися змагання з авторалі «Фортеця – 2019».

З чотирьох десятків екіпажів, які взяли участь у змаганнях, до фінішу доїхав лише двадцять один. Приємно, що серед переможців цьогорічних змагань кам’янчанин Олександр Борейко, котрий виступив за номером 44 разом із киянином Володимиром Петренком на авто «Мitsubishi Lancer Evo». Екіпаж здобув бронзу в загальному заліку, друге місце посів Юрій Хоміцький та Андрій Рощенко з Києва (на «SUBARU Impreza Sti»). Абсолютними переможцями стали Валерій Горбань з Києва та Sergei LARENS з Таллінна, котрі змагалися за номером 20 на авто «Mini Cooper S Countryman».

Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка активно долучився до організації змагань із авторалі «Фортеця – 2019».

У межах проведення цього заходу за сприяння в розвитку й популяризації автомобільного спорту в Україні та співорганізацію «Ралі Фортеця – 2019» Кам’янець-Подільському національному університету імені Івана Огієнка було вручено Подяку.

Прес-центр університету