“Школа відкритого розуму” – у Кам’янці!

“Школа відкритого розуму” – у Кам’янці!

З 20 по 25 травня 2019 року триватиме ХХІ зустріч у межах Міжнародного інтеграційного проекту “Школа відкритого розуму”. Головна мета проекту – інтелектуальне виховання майбутніх учених, діячів освіти та культури, формування політичних постатей майбутнього та свідомих громадян суспільства.

Цьогоріч приймати гостей із Польщі, Варшави та усіх куточків України випала Кам’янець-Подільському національному університету імені Івана Огієнка, який із 2008 року є учасником цього проекту. Двадцять перша міжнародна інтеграційна зустріч відбуватиметься в межах теми «Вітальні цінності сучасної людини». Саме довкола неї протягом п’яти днів точитимуться палкі дискусії та суперечки, в яких науковці, аспіранти та студенти намагатимуться відшукати істину.

Заходи, що відбулися та відбуватимуться в межах проекту “Школа Відкритого Розуму”, покликані сприяти інтернаціональній згуртованості сучасної молоді, розбудові суспільства без кордонів.

Бажаємо нашим гостям плідних наукових дискусій та гарних вражень від “квітки на камені” – історичного Кам’янця-Подільського!

Прес-центр університету