Тиждень факультету КСПП

Тиждень факультету КСПП

З 13.05 по 17.05 проводився тиждень факультету корекційної та соціальної педагогіки і психології. Тиждень відкривав «Інтерактивний турнір спеціальностей». Психологи, логопеди, соціальні працівники та корекційні педагоги демонстрували свою креативність та кмітливість, виконуючи цікаві завдання. Допомагали студентським командам викладачі: Наталія Жиляк (кафедра загальної та практичної психології), Олена Мілевська (кафедра логопедії та спеціальних методик), Мар`яна Буйняк (кафедра корекційної педагогіки та інклюзивної освіти), Олена Данилюк (кафедра соціальної педагогіки та соціальної роботи).

Під час турніру, команди презентували свою спеціальність у 4 конкурсах: «Реклама спеціальності», «Легенда про виникнення спеціальності», «Гімн спеціальності» та «Казка про спеціальність». Тоді, коли команди працювали над завданнями, глядачі створювали комікс на тему «Як Віталій Іванович (декан) професію здобував». Перемогла дружба, тому кожна команда отримала від журі «ключі любові до своєї спеціальності».

В межах тижня було проведено три пізнавальних майстер-класи від провідних психологів: «Соціально-психологічні ігри в роботі фахівця соціальної сфери» від Наталії Дідик, «Психологія сексуальності» від Наталії Гоцуляк, «Як дати раду агресії в дітей та дорослих» від Марії Матвєєвої. Наталія Панчук провела надзвичайно цікаву інтерактивну лекцію «Ціннісні орієнтації особистості: поняття, значення, діагностика».

15 травня кафедра соціальної педагогіки та соціальної роботи підготувала Всеукраїнський науково-практичний семінар «Міжпрофесійна взаємодія як умова успішної діяльності фахівців соціальної сфери» (модератори: Раєвська Яна Миколаївна та Мельник Жанна Василівна).

афедра логопедії та спеціальних методик провела для студентів наукову конференцію на тему: «Корекційний супровід розвитку дітей з особливими освітніми потребами». Свої наукові повідомлення виголосили студенти 3, 4 курсу та студенти-магістранти.

16 травня, в День вишиванки, на факультеті для випускників-бакалаврів був організований «останній дзвоник». Цьогоріч першокурсники всіх спеціальностей підготували для старшокласників урочистий концерт. У проведенні заходу взяли участь команда черлідерів «Hell fox», збірна команда Ліги гумору «No name» та дитяча команда Ліги гумору «Starhouse». Випускники висловили слова вдячності кураторам, викладачам та деканату за розуміння, співпрацю та неоціненні знання. Наприкінці всі присутні долучилися до патріотичного флешмобу та зробили фото на пам’ять біля святкової фотозони.

У п’ятницю студенти та викладачі стали учасниками захопливого КВЕСТу «Знай місто, в якому навчаєшся». Модератори заходу – Юлія Бугера, асистент кафедри психолого-медико-педагогічних основ корекційної роботи та Ксенія Задорожня, студентка-магістрантка .

18 травня, в День міста, факультет долучився до загальноуніверситетського профорієнтаційного заходу.

Тиждень факультету є дуже важливою подією не тільки для викладачів, але й для студентства, адже кожен може долучитися до проведення різноманітних заходів, взяти участь у конференціяіх, майстер-класах, показати свої здібності в конкурсах та вікторинах. Студенти цими днями, як ніколи, відчули себе частинкою великої університетської родини факультету КСПП. І хоч всі ми різні, проте нас об’єднує любов і повага до рідного факультету, безмежна вдячність нашим викладачам та віра у світле майбутнє кожного.

Ми любимо тебе, КСПП!

Дарія Цапок, студентка факультету
корекційної та соціальної педагогіки та психології