Співпраця триває

Співпраця триває

30 травня 2019 р. з метою профорієнтації викладачі нашого вишу Віктор Лабунець, декан педагогічного факультету, Борис Коваленко, декан факультету української філології та журналістики, Надія Лаврусевич, доцент кафедри історії української літератури і компаративістики, Віталій Співак, декан факультету корекційної та соціальної педагогіки і психології відвідали педагогічний коледж Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича (м. Чернівці).

Під час зустрічі з адміністрацією, викладачами та студентами коледжу представниками вишу було проведено профорієнтаційну роботу щодо вступу абітурієнтів до Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка за скороченою програмою навчання на основі освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст». Також вони розповіли про історію та становлення нашого університету, специфіку навчання на факультетах та умови вступу на навчання до нашого вишу.

Зустріч пройшла у теплій та дружній атмосфері. Кожен охочий мав змогу поставити запитання та отримати на нього вичерпну відповідь. Студенти коледжу найбільше цікавилися переваги навчання в університеті, студентським життям та перспективами подальшого працевлаштування.

Висловлюємо вдячність Процюку Василю Михайловичу, заступнику директора коледжу з виховної роботи за допомогу в проведенні профорієнтаційного заходу.

Борис Коваленко, декан факультету
української філології та журналістики