До уваги вступників!

До уваги вступників!

04 червня 2019 року відбулася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання з історії України.

Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка інформує про те, що абітурієнти, котрі успішно склали ЗНО з історії України, як один із необхідних предметів мають право подавати документи для вступу до університету на місця за державним замовленням на такі спеціальності:

Історичний факультет – “Середня освіта (Історія)”, “Середня освіта (Історія та правознавство)”, “Історія та археологія”, і “Політологія”.

Педагогічний факультет – “Дошкільна освіта (додаткова спеціалізація – початкова освіта/логопедія), “Початкова освіта (додаткова спеціалізація – дошкільна освіта – мова і література (англійська)”, “Середня освіта (Образотворче мистецтво)”, “Середня освіта (Музичне мистецтво)”, “Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація творів мистецтва)”.

Факультет іноземної філології – “Середня освіта (Мова та література (англійська)”, “Середня освіта (Мова та література (німецька)”, “Середня освіта (мова та література (польська)”, “Філологія (Германські мови та літератури (переклад включно) (перша – англійська)”.

Факультет корекційної та соціальної педагогіки і психології – “Спеціальна освіта (Олігофренопедагогіка)”, “Спеціальна освіта (Логопедія)”, “Соціальне забезпечення”.

Факультет української філології та журналістики – “Середня освіта (Українська мова та література)”, “Філологія (Українська мова та література)”, “Журналістика”, “Реклама та зв’язки з громадськістю”.

Факультет фізичної культури – “Середня освіта (Фізична культура)”.

Звертаємо увагу вступників на те, що ваговий коефіцієнт сертифіката ЗНО з історії України є найвищим при вступі на навчанні на такі спеціальності: “Середня освіта (Історія)”, “Середня освіта (Історія та правознавство)”, “Історія та археологія”, і “Політологія” та складає 0,5, що при умові успішного складання ЗНО з історії України свідчить про високу ймовірність вступу на навчання за державним замовленням на вищезазначені спеціальності.

Приймальна комісія Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка нагадує, що відповідно до правил прийому на навчання у 2019 році для вступу до університету зараховуватимуться результати зовнішнього незалежного оцінювання 2017, 2018 та 2019 років. З англійської, іспанської, німецької та французької мов прийматимуть результати 2018 та 2019 років.

Детальніша інформація – на сайті приймальної комісії.

Приймальна комісія