Конференція студентів університету

Конференція студентів університету

04 червня 2019 року в актовій залі Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка відбулася звітна конференція студентського самоврядування університету.

Було заслухано звіт спікера студентського сенату Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка про діяльність органів студентського самоврядування у 2018-2019 навчальному році. У зв’язку з перебуванням на лікарняному спікера Аліни Кринтовської (Лобачевської) доповідь виголошувала заступник – Юлія Штефанко.

Доповідачка закцентувала увагу присутніх на тому, що впродовж року студенти університету були активними учасниками проведення різних заходів загальноуніверситетського рівня, брали участь в численних волонтерських акціях. Заступник спікера зазначила, що студентське самоврядування усіляко сприяє участі студентів у наукових конференціях всеукраїнського та регіонального рівнів.

 

Також було заслухано звіт голови контрольно-ревізійної комісії про використання коштів органамистудентського самоврядування Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка за період з 1 січня по 31 травня 2019 року. Юлія Панькевич, голова комісії, зосередила увагу присутніх на певній кількості статей витрат, до яких належать: видатки на відрядження, закупівлю предметів, матеріалів та обладнання, матеріальну допомогу студентам, витрати для організації та проведення загальноуніверситетських заходів.

Прес-центр університету