Факультет КСПП мандрує Україною!

Факультет КСПП мандрує Україною!

 

Краще гір, можуть бути тільки гори!
(В.Висоцький)

7-8 червня, студенти 12, 14, 32, 41 та 42 груп факультету корекційної та соціальної педагогіки і психології, відвідали мальовниче село Виженка, Чернівецької області, яке ще називають «Воротами Карпат».

Під керівництвом Юрія Сербалюка, кандидата історичних наук, доцента кафедра соціальної педагогіки та соціальної роботи та Наталії Гевчук, заступника декана з виховної та профорієнтаційної роботи, кандидата педагогічних наук, доцента кафедра соціальної педагогіки та соціальної роботи. Під час подорожі студенти подолали 10 км туристичного маршруту та відвідали перевал Німчич у Покутсько-Буковинських Карпатах, розташований на межі Путильського та Вижницького районів Чернівецької області, на вододілі річок Виженки і Черемоша.

Останнього дня подорожі невтомні студенти разом із викладачами “взяли” гірську висоту, а саме – піднялися по гірському маршруту на 860 метрів, де кожен охочий мав змогу зробили неперевершенні світлини дивовижного природного утворення «протяте каміння», яке включає групи скель, утворених з розбитих пластів пісковика та пронизаних різноманітними отворами і ходами всередині.

Студенти та викладачі висловлюють щиру подяку профспілці університету за сприяння та фінансову підтримку в організації екскурсії.

Наталія Гевчук, заступник декана із
виховної та профорієнтаційної роботи