Студенти КСПП навчаються влітку!

Студенти КСПП навчаються влітку!

16-18 липня, студентки 3 та 4 курсу, які навчаються за спеціальностями «Соціальна педагогіка» та «Соціальна робота», Ваків Христина та Власова Аліна взяли участь у літній школі для майбутніх соціальних працівників та психологів в м. Яремче.

Захід організовувався в рамках проекту Координатора проектів ОБСЄ в Україні «Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні», що реалізується за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади та Місії США в ОБСЄ.

Загальною метою проекту є посилення спроможності органів державної влади у сфері протидії торгівлі людьми, а також посилення спроможності державних органів та громадських організацій надавати відповідну допомогу постраждалим від торгівлі людьми.

25 студентів старшокурсників з усіх куточків України брали участь у тематичних семінарах та практичних сесіях, спробували себе у ролі працівників соціальних служб, відпрацювали проведення первинної ідентифікації та опитування постраждалих від торгівлі людьми, а також отримали майстер клас з базових навичок реагування на випадки вчинення насильства.

Наталія Гевчук, заступник декана факультету корекційної і
спеціальної педагогіки та психології
з виховної та профорієнтаційної роботи