Служити та захищати!

Служити та захищати!

3 серпня 2019 року в спортивній залі кафедри військової підготовки К-ПНУ імені Івана Огієнка (завідувач кафедри, полковник Євген БРИЖАТИЙ) відбулося урочисте складання присяги на вірність українському народу її випускниками.

Усього 105 студентів-випускників присяглися на вірність України. Перед тим, як почути теплі слова побажань від присутніх, кожен випускник зачитав текст військової присяги та пообіцяв служити українському народові.

Із вітальним словом до присутніх та випускників звернулися Володимир Дубінський, перший проректор Камֹ’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, Дмитро Васільянов, секретар Кам’янець-Подільської міської ради, котрі побажали професіоналізму, добробуту, здоров’я та миру, гідно продовжувати традиції кафедри, буди справжніми захисниками своїх рідних та нашої єдиної і неподільної України.

За сумлінне виконання службових обов’язків  науково-педагогічні працівники, співробітники, студенти-випускники кафедри були відзначені подяками і грамотами міської ради та університету.

Зворушливим стали моменти пропозиції руки й серця випускницям військової кафедри їхніми коханими чоловіками – учасниками АТО.

Незабутнім для багатьох присутніх став урочистий марш випускників на плацу, а за традицією, на завершення, випускники випустили в небо солдатський погон.

Прес-центр університету