#ERASMUSDAYS and Pizza – флешмоб у межах Програми ЄС Еразмус+

#ERASMUSDAYS and Pizza – флешмоб у межах Програми ЄС Еразмус+

 

Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка долучається до події «Erasmus Days», що присвячена Програмі ЄС Еразмус+ і зреалізовується впродовж трьох днів – з 10 по 12 жовтня 2019 року.

ЕРАЗМУС+ – це програма Європейського Союзу на період 2014-2020 рр., яка підтримує проєкти співпраці, партнерства, а також різноманітні заходи та мобільність у сфері освіти, професійної підготовки молоді та спорту. Україна є партнером (Programme Countries) Програми Еразмус+ разом із понад150-ма іншими країнами.

Архітектура Програми складається з таких ключових напрямів: КА1: Мобільність; КА2: Проєкти співпраці задля розвитку інновацій та обміну успішними практиками; КА3: Підтримка реформ; Жан Моне та Спорт.

#ERASMUSDAYS & Pizza – флешмоб, який відбудеться 10 жовтня в центральному корпусі нашого університету. Еразмус-зона – читальний зал №2. На учасників чекає цікава програма, яка допоможе дізнатися більше про академічну мобільність, про те, що залишає по собі участь у проєктах Еразмус+, про перспективи Еразмус+ в Україні та внесок учасників у розвиток програми.

Програма події #ERASMUSDAYS & Pizza передбачає:

  • проведення презентації, ігор, вікторин та конкурсів на знання фактів про Програму ЄС Еразмус+;
  • селфі-флешмоб #Eразмус;
  • фотовиставку «ЄВРОсушка» – обмін фотографій, які передають красу Європи та України, зображують європейські цінності через людей, архітектуру, події, тощо;
  • смачну Еразмус-піцу.

Більше інформації за посиланням http://erasmusplus.org.ua чи https://www.erasmusdays.eu/organize-event/.

Чекаємо студентів в Еразмус-зоні 10 жовтня о 16:00.

Буде цікаво!

Відділ міжнародних зв’язків