Чемпіонат міста з міні-футболу серед любительських команд

Чемпіонат міста з міні-футболу серед любительських команд

 

Упродовж жовтня проходив чемпіонат міста з міні-футболу, в якому брали участь 13 команд. Організатори чемпіонату – Вадим Козловський та Максим Єдинак.

Команди були поділені на три групи. Перші та другі місця розігрувалися за змішаною системою за головну нагороду «GOLD CUP», а ті команд, які посіли нижчі місця, боролися за нагороду «SILVER CUP» за олімпійською системою.

У цій запеклій боротьбі вирішувалося кому ж дістануться головні нагороди. Для нагородження переможців чемпіонату було було запрошено заступника директора департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради Степана Павловського. У вступному слові Степан Іванович подякував усім учасникам, запевнив у підтримці таких ініціатив, привітав переможців та виконав почесну місію – нагородив найкращих грамотами, медалями та кубками.

Третє місце посіла команда «Артішок» (капітан команди Олег Милимука); друге місце – команда «Душа пивовара» (капітан команди Андрій Кривошеєв). Та найупевненіше йшла до перемоги команда «Збруч», до котрої увійшли також студенти Університету Огієнка (капітан команди Валентин Сахнюк). Команда «Збруч» отримала головний приз  «GOLD CUP».У фіналі за «SILVER CUP» зустрілися команди «Фаворит» та «Податковий коледж». Із рахунком 3:1 перемогла команда «Фаворит» (капітан команди Стас Перепелюк).Окрім цього, найкращим гравцям були вручені індивідуальні нагороди, а саме: бомбардирові «GOLD CUP» – Іллі Штельмаху, бомбардирові «SILVER CUP» – Дмитрові Шпирчуку, кращому гравцеві – Олегу Милимуці та воротареві – Максимові Левунцю.

Організатори цього заходу запевняють, що чемпіонат із міні-футболу проводитиметься щорічно. Вони подякували за підтримку в проведені чемпіонату генеральному спонсорові – кав’ярні «SТREET» та партнерові –  студії тату ART.

Вадим Козловський, випускник К-ПНУ імені Івана Огієнка