Професійне спрямування випускників Кам’янець-Подільського коледжу будівництва, архітектури та дизайну

Професійне спрямування випускників Кам’янець-Подільського коледжу будівництва, архітектури та дизайну

06 листопада 2019 року в Кам’янець-Подільському коледжі будівництва, архітектури та дизайну відбулася зустріч науково-педагогічних представників Університету Огієнка зі студентами 4 курсів спеціальностей «Архітектура та містобудування», «Будівництво та цивільна інженерія», «Будівництво та експлуатація будівель та споруд». За сприяння заступника директора з навчальної роботи коледжу Елли Марчук та завідувача будівельного відділення коледжу Ольги Іванович інформативну бесіду проводили керівник відділу профорієнтаційної роботи та доуніверситетської підготовки Володимир Адамовський та заступник відповідального секретаря приймальної комісії Валерій Мазур.

Майбутні випускники коледжу отримали вичерпну інформацію про особливості вступу до закладу вищої освіти у 2020 році, спеціальності та факультети університету, освітні послуги, які надаються в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка. Представники університету зосередили особливу увагу присутніх на доступності навчання, комфортних умоах для повноцінного студентського життя, активному відпочинку, участі в наукових і культурних заходах факультетів та університету.

Валерій Мазур розповів четвертокурсникам про умови вступу до Університету Огієнка на основі диплому «молодшого спеціаліста». Викладачі щиро подякували керівництву та студентам коледжу за гостинність і запросили майбутніх абітурієнтів на дні відкритих дверей, які заплановані на грудень-січень.

Відділ профорієнтаційної роботи
та доуніверситетської підготовки